Etter møtet fikk jeg besøk av venninnegjengen min fra Lundehaugen. Flere av dem flytter bort i morgen, så vi måte ha en siste kveld sammen. Kvelden var fyllt av latter, snakk, tårer og enda mer snakk. Jeg kommer til å savne disse jentene.
Og etter at jentene gikk, kom mannen min hjem til meg. Det får jeg bobbler i magen av.
Menyen for kvelden var gratinert blomkålsuppe med grønnsaker og hvitløksbrød og eplepai til dessert. Det går mot høst. Og ingenting slår denne søndagen.
Gratinert blomkålsuppe:
1 pakke Toro blomkålsuppe - følg innstruks på pakken.
1 paprika.
1 løk.
1 brokkoli - ha i suppen og kok i 5 min på middels varme.
Ha alt i en ildfast form og dryss ost over.
Stekes i ovnen på 200 grader til osten er gyllen.
Hvitløksbrød:
Brød.
Smør.
1 hvitløksfedd.
Bland hvitløken (presset med hvitløkspress) med smøret og smør over skivene.
Ha i ovnen på 200 grader til smøret er smeltet.
Eplepai:
5 dl sukker.
5 dl hvetemel.
200 g smør.
Kjør i kjøkkenmaskinen. Smuldre over en ildfast form.
Skjær 3 epler i båter og ha over deigen
Fyll:
1 pakke vaniljekrem.
1 pakke rømme.
2 dl sukker.
Ha fyllet over eplene og bruk resten av deigen til å smuldre på toppen.
Ha paien i ovnen på 200 grader til toppen er gyllen.
Musikk:
Diana Krall.
For ein kjekke kveld det va! Eg komme til å savne den herlige gjengen alså!!
SvarSlett... og den eplepaien. NAM seie eg bare - den va gysla så goe. Du slår til. nok ein gang! mmmm.
- Alida