22. mars 2012

Salat Til Lunsj.


Det er noe med våren som gjør at jeg får så lyst til å spise lette, sunne måltider. Søte smaker, blandet med noe salt, lette konsistenser, uten tunge sauser eller teksturer. Salater. Med få, gode ingredienser. Ferske råvarer, kanskje med et hint av syrlighet. Det er det jeg lengter etter mens vi fortsatt venter på at våren skal komme. Slik oppstod denne salaten, som var lunsjen min i går. Spinat, pærer, cherrytomater, fetaost og dressing av olivenolje, balsamico og noen dråper sitron. Perfekt avbrekk i en lang lesedag.
Vi reiser på ferie på tirsdag, og dermed jobber jeg så godt jeg kan for å ferdigstille en del prosjekter og få unnagjort en del pensumlesing før avreise. Da kan jeg nyte helt fri, og bøker som jeg selv velger å lese når vi drar. Åh, som jeg gleder meg! By, opplevelser, nye smaker, varme, familie.
Tirsdag - kom fort.4 kommentarer:

 1. Du, jeg bare digger bloggen din! Inspirasjon i masse vis! Også gjør du det alltid så lekkert med bilder og tekst!
  God torsdag videre :)

  SvarSlett
 2. CARRO! Savne dine innlegg! Kor e du? :)

  Reiten

  SvarSlett
 3. Wow, for en herlig blogg jeg fant!!! :)) Nå har jeg sittet og "siklet" meg gjennom en hel del innlegg og fått masse inspirasjon. Digget de sjokolade-skjeene dine blant annet. Denne må jeg følge videre. God uke videre til deg :))

  SvarSlett