2. oktober 2011

BringebærVerrine.


Nå er det lenge siden jeg har postet en oppskrift her på bloggen min. Jeg har både lagd mye mat, og fotografert den, men jeg har liksom ikke funnet inspirasjon til å blogge om det. Tankene mine har vært et helt annet sted de siste ukene. Mellom det å hatt mye å gjøre med jobb (og hatt lyst til å gjøre det bra), kommet skikkelig i gang med studiet, og det at jeg har vært med i interiør-tanker i forbindelse med den nye leiligheten vår, har jeg funnet meg selv litt tom for inspirasjon til å blogge. Men etter en helt nydelig helg, med mye kreativt, sosialt og inspirerende påfyll, kjenner jeg at finner kreativiteten tilbake igjen. 
Så her kommer en oppskrift på en dessert vi spiste på fredag. Den var faktisk utrolig god! Oppskriften ble til som en kryssning mellom to oppskrifter, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet!

Jeg ønsker dere alle en god start på den nye uken, med ny energi nå som det ENDELIG går mot høst!


BringebærVerrine: (4 små porsjoner)
2 dl kremfløte
150 g kesam
2 ts vaniljesukker

300 g bær, frosne eller ferske
1 dl sukker
2 dl appelsinjuice
1 ss god balsamicoeddik
1 ts rødvinseddik (kan sløyfes)

4 store tiramisu-kjekser/Ladyfinger, evt annen søt kjeks

Kok sammen bær, sukker, juice og eddiker. Kok i 10 min og avkjøl.
Pisk kremfølte og kesam hver for seg. Bland og ha i vaniljesukkeret.

Ha lag med bær, krem og knustkjeks i små glass, og server umiddelbart. Nyt.

2 kommentarer:

  1. Bra blogg! Det er Magne fra VG her. Jeg har valgt ut innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til VG Nett! Følg Lesernes VG på http://www.facebook.com/lesernesvg og http://twitter.com/lesernesvg så deler jeg det kanskje der også. Alle som har forslag til gode blogger jeg kan anbefale på VG Netts forside bør sende meg et tips på magne.antonsen [@] vg.no

    SvarSlett
  2. ser godt ut lager smuty selv
    og det godt og sundt

    http://tilbudsvarer.blogspot.com/

    SvarSlett