9. desember 2011

OBSESSION - Lindt Lindor


Jeg er HEKTA! Disse deiligste sjokoladekulene kjøpte jeg med meg fra Gardermoen sist uke - og jeg har ikke klart å slutte å knaske på dem! Etter en lang tale til Joakim at disse må vi spare til det nærmer seg jul, de er kun til pynt på bordet fordi de lager så koselig julestemning, og han må ikke gå å spise på dem hele tiden - så er det jeg som gjør det! Jeg har ikke SJANS til å begrense meg.
Med andre ord: Får du noen gang mulighet for å kjøpe med deg disse smaksrike, silkebløte, av-en-annen-verden fristelsene fra Sveits - så må du kjøpe mye mer en én pakke! (Og sende noen pakker til meg.)3 kommentarer:

 1. Såå enormt koseliig:) du finne gleden i de minste ting du, like:) Hvis muligheten byr seg så ska du få noge sånne sjokolader i posten:)

  SvarSlett
 2. Så deilig ut, og flott blogg du har. Så at du var en lokal blogger, og dem må man støtte, derfor lagt meg som følger;)

  SvarSlett
 3. Hei! Fant bloggen din når jeg selv var på jakt etter en ny forsyning med disse godsakene... :D Fant en side hvor du kan bestille Lindt Lindor, til faktisk veldig god pris! http://lucywills.com/sjokoladeshop/omoss.html
  Enjoy!

  SvarSlett