24. mai 2011

Atter En Suppe.

Jeg er helt hekta på supper om dagen! Gulrotsuppe, potetsuppe, tomatsuppe, kyllingsuppe, ruccolasuppe, blomkålsuppe - you name it - I´ve tried it. Det har nesten blitt en avhengighet! Det er det eneste jeg har lyst på, hele tiden. Favoritten er fremdeles potetsuppa med hvitvin og basilikum, men jeg må jo prøve nye ting også. Så da vi fikk besøk lørdagsettermiddag, visste jeg godt hva jeg ville lage: suppe!
Denne gangen falt valget på en ruccola og blomkålsuppe. Den var deilig og vårlig, med en mild og god smak. Jeg serverte den med krutonger, parmasanost og olje, med bruschetta og oliven ved siden. Til dessert laga jeg en vaniljesauskake med krem og bær - for å gjøre opp for at supper var så sunn. (Når jeg ser på den nå, ser den jo ut som rene 17.mai kaka. Hehe.)
Helt ærlig: Finnes det noe bedre på en regnfull lørdagsettermiddag enn å spise varmende suppe, kose seg med gode venner, og lytte til babylatter? Det nærmer seg perfeksjonisme for min del.

Håper dere alle sammen har en deilig tirsdag!

Smask, Caroline.
3 kommentarer:

 1. Absolutt alt du lager ser så utrolig godt ut! Ruccola og blomkålsuppe hørtes helt fantastisk ut :) Gleder meg til å prøve potetsuppen imorgen!

  SvarSlett
 2. me elske å være hos dåkk!!! <3 ska prøve ut ei av suppene snart, me klare ikkje å bestemme meg for hvilken siden begge eg har smakt har vært så gode ;)

  SvarSlett
 3. Takk for koselig hilsen inne hos meg!! :)

  Jeg liker godt lakris te med honning og melk i, mango te (jeg elsker mango), chai te - best med litt melk synes jeg, fersken te, jordbær te :) som du ser er jeg veldig glad i frukt te!! Pukka har jo en del sunnere te som også er ganske gode, det er poseteer som selges på interiør butikker og litt rundt forbi :)
  Og ricola: herb tea, på boks (den kan kjøpes på dagligvare butikker.) :D
  Har du noen gode te tips??

  Du lager veldig mye spennende mat :) takk for gode tips og oppskrifter!! Fortsett med dette :)
  Kaken er nydelig, og den suppen ser lekker ut :)

  SvarSlett