13. mars 2012

ChocolateSpoons.


God tirsdag, kjære lesere! Når jeg nå sitter å skriver til dere, er det med bakgrunnslyder fra kjøkkenet og lukten av mat som er på vei - jeg liker når Joakim fikser middag. For en snill mann jeg har! Idag har jeg hatt en upereffektiv dag så langt - og det er så utrolig deilig! Følelsen av å ha fått gjort masse og kunne sette seg ned å kose seg litt med bloggen uten å ha dårlig samvittighet! Jeg elsker det å ha mye å gjøre, men jeg setter også utrolig stor pris på litt roligere stunder når jeg bare kan være kreativ. Skikkelig luksus.
Disse sjokoladeskjeene laget jeg en dag sist uke. Veldig enkelt, fort gjort - men skikkelig koselig! Jeg hadde kjøpt inn noen enkle teskjeer i tre for en stund siden, og bestemte meg for å dyppe dem i litt sjokolade. Noen drysset jeg med kanel og kardemomme også, for å få en smak av Chai. Kan brukes til dypping i varm melk for en kjapp kakao, eller i kaffen for en smak av sjokolade. Jeg syns begge deler fungerte godt! Og her er regelen: Bruk en god sjokolade - det får du alt igjen for. 


But now, if you will excuse me, my husband tells me that dinner is served. God appetitt til meg! :)

1 kommentar:

  1. Meget interessant! Kva sjokolade brukte du? Smelta du den i vannbad, eller?

    SvarSlett