13. november 2011

Stekte Epler.


Denne helgen har vært så nydelig for meg. Fredagen var dagen som markerte at så mange ting som har krevd mye, endelig var over for en stund. Eksamenen som jeg hadde den dagen var bare en av disse. Jeg er litt sånn at når jeg er under press reagerer jeg ikke særlig, men da når det legger seg, kommer all reaksjonen. Så fredagen ble det en deilig ettermiddag og kveld på sofaen. Jeg har en vidunderlig mann som hadde vasket og ryddet hele leiligheten til jeg kom hjem fra et syngeoppdrag i en vielse - uten at jeg hadde spurt ham om det! Hvor heldig er jeg da! 
Så nå, etter en nydelignydelignydelig helg (et innlegg om lørdagen kommer), kjenner jeg at jeg igjen er på topp! Nå skal jeg på middag til mine kjære foreldre og feire min fantastiske far som har farsdag i dag, før det bærer av sted til kirken.


Bildene er av stekte epler, forresten. (De var ferdig stekt når solen hadde gått ned, derfor er det siste bildet litt dårlig kvalitet.) Det var helt magisk - høst på en tallerken. Jeg skar opp epler, hadde litt smør, rosiner, brunt sukker og kanel over dem og stekte på 200 grader i ca.20 min. Enklere enn å steke hele epler, syns nå jeg:)

Jeg sette sånn pris på alle som titter innom min lille blogg! Ha en god søndag, alle dere gode.

2 kommentarer:

  1. det du lage ser bare heilt nydelig ut!! digge å hoppe innom bloggen din!!

    SvarSlett
  2. SÅ skikkelig godt ut :D
    Flott blogg du har : )

    SvarSlett