28. november 2011

VINNERE!

Sukkerbøssen og fyrstikkesken fra GreenGate fikk jeg av min gode mor i adventskalenderen som jeg får av henne hver søndag i måneden. Heldige meg! Helt nydelige og deilige til jul.

Da er Konkurransen om det nye katergorinavnet + GiveAwayen avsluttet. Tusen takk for alle som bidrog med mange gode forslag! Det var veldig gøy å lese gjennom alle de kreative navnene dere hadde kommet på! Men jeg har kommet frem til et navn som jeg syns at oppsummerer Kafé&Restaurant-livet på en kort og klingende måte, og det er:

EatingOut

Navnet ble foreslått av Grete, og gaven vil bli sendt til henne.
Til give-awayen brukte jeg Random.org for å velge en vinner. Vinnerer ble Rune, og gaven fra IKEA vil bli sendt til ham.

Tusen takk til alle som bidrog! Jeg gleder meg til å ta i bruk den nye kategorien!

3 kommentarer:

 1. Flott kategorinavn!
  Hurra for vinnerne!
  Ønsker deg en god mandag
  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Snakk om superheldig med den!!!!! :D:D kjekt du likte forslaget og eg gleede meg til å pynte til jul med den kjekke premien :)

  SvarSlett
 3. Hei igjen
  Vi har en facebookgruppe for rogalandsbloggere som jeg tenkte å invitere deg med på, men har ikke det fulle navnet ditt nå. Du er få facen? Veldig gøy denne gruppa. Der blir du kjent med flere andre bloggere i nærmiljøet. Send meg en melding på tonjebog at gmail dot com eller på faceen hvis du finner meg der (tonje boganes)
  Kjekt om du vil være med!

  Klem

  SvarSlett