18. oktober 2011

{Travels} OsloHøst er den årstiden, som dere sikkert vet, som jeg elsker mest. Jeg syns Sandnes er nydelig på denne tiden av året, men da tre av mine beste venniner bor i Oslo, tok jeg muligheten til å nyte høsten litt Oslo også. Jeg kunne ikke vært heldigere med mine 4 dager på Østlandet - blåhimmel, skarp luft, blader på bakken - som en CarolineDrøm. Det var som balsam for sjelen å bare gå fra kafé til kafé, spise nydelig mat og ha skikkelig jentetid med kremen av venninner. Jeg glemte litt ut å ta bilder, men jeg vil her vise dere noen bilder fra noen av stedene vi var å spiste. 

Bildene over er fra når jeg&Ingebjørg spiste frokost på Godt Brød på Grunerløkka. Jeg er ingen morgenperson, men frokost på kafé kan jeg like. Særlig når det er sammen med Ingebjørg. Vi hadde hvert vårt rundstykke med pesto, parmaskinke og grønnsaker. For en start på dagen! Vi prata lenge og nøt en sen, rolig frokost.


Noe av det jeg elsker med å reiser er å oppdage søte, kvalitetsorienterte kaféer og restauranter som er gode på det de driver med. Et av disse stedene vi besøkte var "Kaffefuglen" i Universitetsgata. Kaffen var himmelsk, cookiesene hjemmelagde og nydelige og kaféen sjarmerende. Et stort pluss var at det var sol når vi var her, så vi kunne sitte ut med kåpene våre og nyte høstlufta og det gode selskap.


Jeg var så glad for at jeg fikk litt tid alene med hver og én av venninnene mine. Du vet sånne vennskap når du kan være helt ærlig om hvordan du har det, når hver gang du møtes, selv om det er lenge siden, føles det som om det var i går, og timene bare flyr? Jeg føler meg heldig som fikk ha 4 dager fulle av slike øyeblikk. Da jeg skulle treffe Mari på torsdagen, spurte jeg om vi kunne treffes på Kolonihagen på Frogner. Jeg hadde lest om dette stedet i et blad for ca.2 år siden, men tiden har aldri strukket til når jeg har ønsket å besøke dette stedet tidligere. Men endelig fikk jeg og Mari utforske Kolonihagen. Og det levde virkelig opp til forventningene! Se for deg en koselig bakgård, varm og sjarmerende interiør og nydelig, økologisk mat. Du kan kanskje se for deg at timene fløy avgårde på dette stedet. Og her skal jeg tilbake.


Da jeg kom hjem på fredag var jeg FULL av energi og entusiasme. 4 dager med kremen av venninner, kaféer og høst var det som skulle til. Og tenk, det var ikke lenger bort enn Oslo.

God uke, alle dere! 

2 kommentarer:

  1. Det både hørtes og såg K.O.S.E.L.I.G ut!!:)

    SvarSlett
  2. Det va så gøy når du var her :)
    Love
    M.

    SvarSlett