15. mars 2011

Mandag, Regn og Grove Scones.Helgen hadde vært stor for oss. Jeg og J. hadde vært med å arrangert en stor konferanse i byen vår. Vi hadde jobbet iherdig med dette de siste månedene, gledet oss veldig, ble helt utrolig fornøyd med hvordan det gikk og resultatene av det, men jeg kjente at jeg var sliten på mange måter da jeg stod opp akkurat denne mandagsmorgen. Det er vel litt slik når det har stått på intenst over lang tid, og du endelig får tid til å hvile. Slik var det i det minste for meg - akkurat denne mandagen.Heldigvis har jeg en fantastisk mor, som foreslo at hun og jeg tok oss en tur på SPA (Sola strand hotell - anbefales på det sterkeste!) akkurat denne mandagen. Det kunne ikke ha passet bedre. Det var fantastisk å nyte lekre lokaler, deilige basseng, avslappende badstuer, beroligende massage, hyggelig prat og en inspirerende bok - akkurat denne mandagen.Det var akkurat det jeg trengte. En dag uten agenda, og bare gjøre noe som jeg hadde lyst til - uten å måtte svare på mail, melding eller telefon hvert 10ende minutt - slik som jeg hadde gjort hver dag i så lang tid.

Når vi kom hjem fra Spaet fikk jeg lyst til å bake noe. Noe synt, men godt, og litt mettende. Noe jeg kunne ha til lunsj dagen etterpå. Jeg kom plutselig på sconesoppskriften jeg lærte i 5.klasse på heimkunnskapen, og tenkte at den ville jeg prøve meg på. Akkurat denne grå mandagen.


Mens jeg rasket sammen ingrediensene mimret jeg tilbake til alle gangene jeg hadde laget akkurat disse sconesene årene etter 5.klasse - fordi jeg var så fornøyd når jeg klarte å bake noe selv. 

Ved ettermiddagstid nøt jeg og J. en deilig kopp te og scones med rømme, sukker og syltetøy - før vi igjen kjente energien tok over og reiste på ut på besøk. Det var deilig å spise scones og treffe litt folk - akkurat denne mandagen.
4 kommentarer:

 1. ah.. de så veldig gode ut!! Morsomt at du har laget de i sandkakeformer!! :-)

  SvarSlett
 2. Såg deilig ut! Elske at du alltid har så mange fristende bilder på bloggen din Caro.
  Glede meg te mange fristelser i sommer :)

  Gla i deg babe!

  Reiten

  SvarSlett
 3. Så mange fine bilder og så mye god mat! Takk for inspirasjon!

  SvarSlett
 4. Ser helt nydelig ut!!! kan du legge ut oppskriften? Tusen takk for en herlig blogg!!!

  SvarSlett